Agerskov Frivillige Brandværn
Navigation
Bliv brandmand nu!
Find os på Facebook


Velkommen

Velkommen til Agerskov Frivillige Brandværns officielle hjemmeside.Klik dig omkring og følg med i hvad der sker i og omkring brandværnet.

Du vil på siden kunne finde en masse billeder fra alle de arrangementer der bliver afholdt, eller som vi har deltaget i. - Der er også information om medlemmer, køretøjerne, og de udrykninger vi køre til bliver også listet op her på siden.

Du har i siden mulighed for at følge os på vores facebook side som også løbende bliver opdateret med diverse opslag.

Mvh.
Agerskov Frivillige Brandværn

25 års tro tjeneste

Vores brandmand Jes P. Petersen & Brandkaptajn Brian Severin  har i dag i forbindelse med Sønderjysk stævne fået overrakt hæderstegn for 25 års tro tjeneste i det Sønderjyske Frivillige brandværn. - Stort tillykke skal der lyde til Jes & Brian, vi er sikre på at vi ser begge i mange flere år endnu.

jes  tegn jes 

Undervisning på Agerskov Ungdomsskole

Idag har vi været på Agerskov Ungdomsskole - Officiel side hvor vi underviste og lærte eleverne om grundlæggende brandslukning i forbindelse med 10 forskellige aktiviteter som skolen havde.

Vi havde opstillet 3 øvelser til eleverne, hvor de prøvede at slukke en mindre brand med pulverslukkere, hvilket fangede rigtig mange elevers opmærksomhed. 2. øvelse skulle der slukkes en fedt brand i en gryde med et brandtæppe, og sidst var det en brand i en gryde som skulle slukkes ved hjælp at et grydelåg.

Tak til skolen og alle elever for nogle gode timer, hvor der helt sikkert blev overskredet nogle grænser for nogle elever.

 

Bilorienteringsløb 2017

Bilorienteringsløb 2017 blev afhold i forbindelse med Agerskov byfest som finder sted i uge 32. - Traditionen tro skulle bilorienteringsløbet afholdes fredag aften, med indskrivning af biler fra kl. 18.00 og start af løbet kl. ca. 18.30.

Der var igen i år stor tilslutning til løbet, hvor ikke mindre end 33 biler, og ca. 200-250 personer fordelt i bilerne var klar til start.

Ruten var på ca. 30 km med 4 poster rundt på ruten. Alle der deltog i løbet virkede klar og spændte på dette års løb for, i dagene op til løbet har stemningen omkring hvem der skulle vinde været høj. 

bil løb

Extream Izuzu Challenge

Agerskov Frivillige Brandværn, har de sidste 2 dage hjulpet til ved Extream Izuzu Challenge 2017, som er blevet afholdt de sidste 2 år. Fredag var vi behjælpelige ved at, fylde diverse forhindringer/poster rundt på løberuten med vand, samt opsætte scene og borde i hallen til festen lørdag aften. I går lørdag d. 3/6 havde vi selv en post vi skulle bemande, hvor 3 mand fra værnet stod og guidede de 458 løbere som var tilmeldt til løbet.

 

Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.